preuzmite veliku sliku

www.myspace.com/festivalpiva

Postovani,

FPA-team sa zaljenjem Vas obavestava da ?e IV FESTIVAL PIVA (koji se trebao odrzati u promenjenom terminu, od 16.-19. jula) i pored neverovatnh napora organizatora, da u "promenljivoj politickoj klimi" našeg grada, omoguce odrzavanje, BITI OTKAZAN.

Razloga je mnogo, ali je kap u prepunoj casi bila retroaktivna odluka "Zlatnog pokrovitelja" Festivala - Gradske opstine "Crveni krst" kojom se pokusala, suprotno potpisanom ugovoru, izvrsiti naplata zauzeca javne površine Tvrdjave, cime bi nedvosmisleno i nedopustivo doslo do krsenja pravno-ugovornih odredbi (Ugovorom zakljucenim dana 16. 06. 2009. godine, br. ugovora 710/2009-02, Festival piva kao BESPLATNA manifestacija od znacaja za Grad Nis, bila je oslobodjenja placanja pomenutih taksi).

Jos je jedan bitan razlog zbog kojeg je organizator PRIMORAN da ucini ovaj nepopularan potez - UPLIVI odnosno "pokusaji" UTICAJA POLITICKIH ORGANIZACIJA na organizaciju Festivala.

FILM PUBLIK ART (organizacija koja na teritoriji Nisa posluje od 1986. godine), organizator Festivala i pri tom drustveno-odgovorna organizacija, u ime razocaranih posetilaca

ZAHTEVA JAVNO IZVINJENJE ODGOVORNIH.

Advertise management Fpa
FPA-team Public Relations
++ 381 18 24 88 61
www.filmpublikart.net/pivofest.html
www.myspace.com/festivalpivaPOGLEDAJTE KAKO JE BILO PROŠLE GODINE

pocetna strana --- početna strana --- home page ---
--- design --- theatre --- photo-galery --- music production ---
--- festival čaja --- festival hortikulture ---
--- word music & art festival --- inter hip hop festival ---
--- pejzažna arhitektura ---

--- e-mail: filmpublikart@yahoo.com ---
--- design by: FPA ---